Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: Kiszemelték a Liverpool kiválóságát! – Sajtóhír

Spanyolországi sajtóértesülések szerint a Real Madrid a következő nyáron nem kizárt, hogy megkísérli majd szerződtetni az angol Liverpool egyik, ha nem a legfontosabb kulcsemberét!

(Kép: skysports.com)

Az angol bajnokságot remek góllövő formában kezdő, jelenleg három gólnál járó Sadio Mané jó játékára a Real Madridnál is felfigyeltek. A villámgyors és technikás játékost a Diario Madridista szerint “állandó megfigyelés” alatt tartják a blancók. A spanyol lapok ugyanakkor arról is írnak, hogy egy ilyen kaliberű játékos, mint Mané klubváltása nem valószínű a téli átigazolási időszakban, éppen ezért a következő nyáron történhetne előrelépés az ügyben madridi szempontból.

A Southampton együttesétől 34 millió fontért szerződtetett szenegáli játékos jelenleg 3 meccses eltiltását tölti a Premier League-ben, azonban csapata hétközi Bajnokok Ligája találkozóján, a Szpartak Moszkva ellen újra pályára léphet – A Real figyelő tekintetét magára vonzva!
Megjegyzésként még annyit, hogy a 25 esztendős futballista piaci értékét a mértékadó transfermarkt.de 40 millió euróra taksálja!