Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

RB Leipzig: “Majdnem leigazoltuk Mbappét!”

A német Bundseligában szereplő Red Bull Leipzig sportigazgatója, Ralf Rangnick a minap olyan kijelentést tett, amin kevésbé kell meglepődnünk, ismerve a lipcsei együttes klubmodelljét!

(Kép: )

“Minden esélyünk megvolt arra, hogy 16 éves korában megszerezzük Mbappét!” – Idézi a lipcseiek sportvezetőjét a német Sport Bild. “Egyetlen egy problémánk volt, mégpedig, hogy éppen akkoriban váltottunk edzőt, és nem tudtuk, hogy ki lesz Alexander Zorninger utódja. Emlékszem, Kylian édesapja azt mondta nekem, hogy ha meg tudom nevezni az új edzőt, akkor rövid időn belül döntést hoz a fiával együtt. Úgy tűnt érdekelte őket a projektünk, csakhogy 2015 februárjában ahogy már mondtam, egyáltalán nem tudtuk, hogy ki fogja irányítani a csapatot”  – Fogalmazott Rangnick aki később rövid időre maga vette át az RB Leipzig irányítását akkoriban, majd 2016 nyarán érkezett a jelenlegi sikerkovács, Ralph Hassenhüttl.

Mbappé történetét persze azóta már mindannyian ismerjük: decemberben 19. születésnapját ünneplő támadó az elmúlt idényben berobbant a nemzetközi futballelitbe a francia bajnokságot megnyerő Monaco színeiben, most pedig már a Paris Saint-Germain labdarúgója.