Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Újabb nap, újabb variáció a Cavani-ügyben

Az utóbbi hetekben szinte nem telt el úgy nap, hogy ne kapott volna szárnyra új – vélt vagy valós – fejlemény Cavani és Neymar viszonya kapcsán. 

A8B3BBE1151607

Konkurenciából Manchesterben sem lenne hiány (forrás: korabia.com)

A két klasszis feltételezett rossz viszonyának végére Neymar édesapja tett pontot pár napja (részletek itt), azonban a találgatások azóta sem csitulnak, hiszen egyértelmű, hogy ha valakinek esetleg távoznia kell Párizsból, az Cavani lesz.

Az első hangok a játékos olaszországi visszatéréséről szóltak, korábbi klubja, a Napoli tárt karokkal fogadná, csak úgy, mint a Juventus. A legfrissebb fejlemény pedig, hogy Cavani szíve szerint Angliába, a Manchester City csapatához igazolna. A fő indok Pep Guardiola személye, ugyan is az uruguayi támadó régi álma, hogy a katalán tréner keze alatt játszhasson. Csavar a történetben, hogy a City első számú kiszemeltje viszont az Arsenaltól távozni készülő Alexis Sánchez.

Hogy mi lesz a történet vége, alighanem csak januárban vagy legkésőbb jövő nyáron derül ki, egy biztos, sok szakember szívesen lenne Guardiola helyében, amikor két ilyen klasszis közül kell választania.

(zp)