Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Meglepő helyen folytathatja Carlo Ancelotti – sajtóhír

A Bayern München a PSG elleni Bajnokok Ligája fiaskó után menesztette vezetőedzőjét, Carlo Ancelottit. Az olasz szakember jövőjéről röppentek már fel hírek, most viszont egy teljesen új szerepkörben tiszteleghet a sportsajtó információ szerint. 

carloancelotti-cropped_10yqidnbrhmf5zsoz200o8rs4

Forrás: beinsports.com

Ancelotti jövőjével kapcsolatban már több pletyka is felmerült menesztése óta, sőt ő is megszólalt az ügyben. Habár az olasz tréner azt nyilatkozta, hogy a szezon hátrelévő részében pihenni fog, a horvát sajtóban megjelent az a hír, miszerint Ancelottit szeretnék megszerezni a horvát válogatott szövetségi kapitányának. Mint ismeretes, a Horvát Labdarúgó-szövetség (CFF) még október elején, a finnek elleni döntetlen után menesztett Ante Cacicot, így a vb-selejtezők utolsó fordulójában már Zlatko Dalic irányította a csapatot, mint megbízott kapitány. A pótselejtezőket még az ő irányítása alatt játssza le a horvát válogatott, ezek után viszont a szövetség összeül, hogy meghozzák a döntést a végleges szövetségi kapitány pozíciójáról.

A horvát sportsajtó szerint két opció van: vagy Dalic marad a kapitány, vagy megpróbálják a válogatott élére csábítani Carlo Ancelottit. Ezt az értesülést később az olasz La Gazzetta dello Sport is megerősítette, sőt szerintük már fel is ajánlották az olasz trénernek az állást.

Ancelottit szóba hozták már az olasz válogatottal is, de felmerültek korábbi klubjai, az AC Milan és a Chelsea is.