Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Így búcsúztak a játékostársak Andrea Pirlotól

Ahogy tegnap mi is beszámoltunk róla, Andrea Pirlo visszavonult az aktív játéktól. A klasszis középpályás búcsúlevel itt olvasható, most pedig lássuk, hogyan búcsúztak tőle korábbi játékostársai, ellenfelei.

P

Mario Balotelli: “Egyedülálló, utánozhatatlan, zseni. Megtiszteltetés volt veled játszani, köszönök mindent! U.i.: Szterintem még legalább 10 évig folytathatnád.”

balo

Leonardo Bonucci: “Sokan csodálták, ahogy a labdával bántál, normális ember számára elképzelhetetlen ívekben meglőve azt. Nekem volt szerencsém látni, hogy a  «tojáslabdával» is ugyanolyan barátságban voltál. Köszönök mindent, a sok jó tanácsot és azt, ahogy tanítottad ezt a játékot, nekem és még sok mindenki másnak.”

bonucci

Gianluigi Buffon: “Akinek volt szerencséje Pirloval játszania, azonnal megértette, hogy mit is jelent  «egyedinek» lenni. Egy igazi bajnok, akiben egyszerre megtalálható a zsenialitás, az elegancia és a szerénység.”

buffon

Fabio Cannavaro: “Pirlo: «Fabio, ha Grosso belövi, világbajnokok vagyunk? Én: Hát, igen…». Egy igazi megtiszteltés volt veled együtt játszani és nyerni.”

canna

Edinson Cavani: “Soha nem volt szerencsém veled egy csapatban szerepelni, de ellened annál többször. Az igazság az, hogy csodáltalak… Gratulálok a fantasztikus pályafutásodhoz.”

cavani

Paulo Dybala: “Megtiszteltetés volt utánad viselni a Juventus 21-es mezét. A futball elveszítette egyik mesterét, egy bajnokot, egy példaképet. Sok sikert a futballpályán kívül is.”

dybala

Juventus: “Andera Pirlo tegnap játszotta csodálatos pályafutásának utolsó hivatalos mérkőzését. Megtiszteltetés volt, hogy a mi mezünket is viselted. Köszönjük, Mester.”

juventus

Claudio Marchisio: “Ellenfélként az volt a benyomásom, hogy minden idők egyik legnagyobbjává válhatsz. Csapattársadként rájöttem, hogy olyan, mint te, még nem volt korábban.”

marchisio

Az AC Milan Twitter oldala nem vitte túlzásba a játékos dicsőítését, mindössze a klubbal elért sikereit sorolták fel.

milan

Alessandro Nesta: “Egy újabb zseni akaszotta szögre a futballcipőt. Óriási játékos, hatalmas ember, remek barát. Sok szerencsét, Andrea!”

nesta

A New York City Twitter oldala: “Egy ragyogó pályafutása egy képen.”

ny

Massimo Oddo: “Egy újabb klasszis hagy fel a játékkal, megtiszteltetés volt ennyi sikert átélni veled.”

oddo

Francesco Totti: “Megtiszteltetés volt veled és ellened játszani, mérhetetlenül nagy bajnok vagy. Sok sikert a jövődet illetően!”

totti

(zp)