Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barcelona: “Hogy Dembélé játszhat-e a Real ellen? Igen!”

Az FC Barcelona szurkolói úgy tűnik a januári időszakhoz képest valóban jóval előbb viszontláthatják a nyáron a Borussia Dortmund együttesétől klubrekordért szerződtetett Ousmane Dembélét.

1510073034_587243_1510073401_noticia_normal(Kép: as.com)

A szeptember 19-én megműtött Ousmane Dembélé visszatérését előzetesen januárra jósolták a szakemberek, ám azóta már a fiatal futballista is posztolt egy árulkodó képet saját Instagram oldalán, arról, hogy bizony egészen jó ütemben halad a felépülése, és már könnyített edzéseken vesz részt, futballcipőben.

Hogy valóban jól halad Dembélé felépülése, arra itt az újabb bizonyíték! A katalán rádióműsorban, a ‘La Graderiában’ megszólaltatták a francia szélső operációját végző Dr. Sakari Oravát, aki elmondta, 20 éves játékos valóban előbb visszatérhet a pályára. “Dembélé felépülése valóban jobb ütemben halad annál, mint azt reméltük elsőre. November közepén már elkezdheti a labdás edzéseket is.” – Így a specialista, akit azzal kapcsolatban is megkérdeztek, hogy Dembélének tényleg pályára léphet-e esetleg a Real Madrid elleni decemberi 23-i El Clássicón. “Lehetséges igen, de biztosat nem szeretnék mondani!” – Adta meg a választ Dr. Orava, hozzátéve még, hogy a mielőbbi gyógyulás Dembélé esetében szerinte nem jár különösen nagy kockázattal, hiszen egy fiatal játékosról van szó, akinek a szervezete jól reagál egy komoly sérülésre is, így a doktor szerint minden rendben lesz a Barca játékosával.