Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

MLS: Nikolics az év csapatában – íme a lista!

Az MLS, tehát az észak-amerikai profiliga 2017-es idénye ugyan még teljesen nem ért véget, de a goal.com megválasztotta a liga idei legjobb csapatát, és a legjobb 11 között természetesen ott van a gólkirály Nikolics is!

IMG_20171128_141443Nikolics ismét méltó módon a legjobbak közé került! (forrás: twitter.com/niko_nemanja)

A goal.com-nál kiválasztották azt a 11 játékost az észak-amerikai profiliga (MLS) 2017-es szezonjából, akik a portál szerint a bajnokság év legjobb csapatát alkotják. A névsorban ott van a szezon gólkirálya, Nikolics Nemanja is, aki David Villa mellett van ott a legjobbak között. A 29 esztendős magyar csatár kiválóság 24 találattal lett a liga legjobb góllövője, ezzel együtt az MLS mindenkori, egy idényen belül legtöbb gólt szerző játékosai közé sorakozhatott fel. Nikolics ezen felül jelölve lett a CONCACAF (észak-, közép-amerikia, és karibi térség szövetsége) által az év legjobb játékosa díjára, az alábbi linken pedig szavazni is lehet a magyar labdarúgóra december 14-ig. Ezen felül már Niko bezsebelte a klubja, a Chicago Fire szurkolói csoportja általi díjat, mi szerint ő lett az MLS legjobb újonca! Globálisan tekintve az MLS legjobb újoncának nem Nikolicsot választották – de a sajtó képviselői rá adta le a legtöbb szavazatot – , viszont ebben a rangsorban második lett, ami szintén szép eredmény. Azt se feledjük el, hogy Nikolics az MLS All-Star csapatába is bekerült, és pályára lépett a Real Madrid ellen Chicagóban.

Az MLS 2017-es idényének legjobb csapata a Goal.com szerint:

Tim Melia (Sporting Kansas City) – Matt Polster (Chicago Fire), Ike Opara (Sporting Kansas City), Kendall Waston (Vancouver Whitecaps), Justin Morrow (Toronto FC) – Michael Bradley (Toronto FC), Cristian Roldan (Seattle Sounders), Diego Valeri (Portland Timbers), Ignacio Piatti (Montreal Impact) – David Villa (New York City), Nikolics Nemanja (Chicago Fire)

gfx-goal-mls-best-xi-11272017_1sinv1x1xs2k81k10wuqw5jhdcNikolics ismét megérdemelten került a legjobbak közé! (forrás: goal.com/hu)

Az MLS 2017-es szezonja azonban még nem ért véget, hátra vannak a Főcsoport-döntők visszavágói, melyekről természetesen beszámolunk. A meccseket csütörtökre és péntekre virradóan bonyolítják le, majd a nagydöntőre december 9-én, szombat este kerül sor, magyar idő szerint este 10-től. Jelenleg a Nyugati Főcsoport tagjaiból még a címvédő Seattle Sounders, és a Houston Dynamo van versenyben a végső fináléba jutásért, míg Keleten a tavalyi döntős Toronto FC a Columbus Crew csapatával szemben verseng.

Nagy Dávid