Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Azonnali hatállyal felmondtak a holland trénernek

Bár legyőzte a Paksot a Honvéd, a találkozó után nem sokkal menesztették Erik van der Meert. Az utódot hétfőn nevezik meg.

SZB20170614_5760_focuspoint_926x504

Rövid, de annál lényegesebb közleményt adott ki a Budapest Honvéd. A piros-feketék azonnali hatállyal felbontották Erik van der Meer szerződését. „A Bp. Honvéd FC a mai nappal megköszönte Erik van der Meer munkáját és azonnali hatállyal felbontotta szerződését. A klub ugyanakkor megállapodott az új vezetőedzővel aki a januári felkészülés kezdetén veszi át a csapatot. Az új vezetőedző személyét és eddigi munkáját honlapunk hétfőn fogja bemutatni. Sok sikert kívánunk Erik van der Meer további karrierjéhez.”

A holland tréner a nyáron vette át a kispestiek irányítását Marco Rossitól, és tizenkilenc bajnokin ülhetett a kispadon. Mérlege jócskán elmarad a várakozásoktól, hiszen nyolc győzelem mellett négyszer ikszeltek, hét alkalommal vereséget szenvedtek 31-30-as gólkülönbséggel.

Ugyan a kupában még állnak a fővárosiak, de a Siófok elleni párharc sem lesz sétagalopp, merthogy az elmúlt három főtáblás fordulóban mindegyik meccsén szenvedett a kispesti alakulat. A Pécset egy góllal tudták felülmúlni, a Budaörsöt csak tizenegyesekkel búcsúztatták, míg a gyöngyösieket tudták csak magabiztosan legyőzni.

A Bajnokok Ligája-selejtezőiben viszont már az első akadályban elbotlottak. A Korhut Mihályt is soraiban tudó Hapoel Beer-Sheva ellen hiába voltak pariban az odavágón, végül kettős vereséggel búcsúztak.

~GS~