Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

James triplázni szeretne a Bayernnel

A dohai edzőtáborba készülő Bayern München kolumbiai sztárjával készített interjút a Sport Bild csapata. A 2017 nyarán a Real Madridtól érkező középpályás elárulta legnagyobb álmát is, aminek még realitása is van.

james001

James Rodríguez 2014 és 2017 között halmozta a trófeákat a Real Madriddal, ám családi problémái és szakmai ellentéte miatt Zidane edzővel végül a távozását eredményezték a spanyol sztárcsapattól. A Bayernhez az a Carlo Ancelotti csábította át, aki még Madridban volt az első mestere.

Ám Ancelottit ősszel kirúgták a gyenge eredmények miatt. Azóta a „Bőrnadrágosok” megtáltosodtak. A bajnokságot toronymagasan vezetik a hullámzó teljesítményű üldözők hosszú sora előtt. A német kupában már kiejtették a két legerősebb riválist, vagyis a Lipcsét illetve a Dortmundot. A Bajnokok Ligája tavaszi folytatásában pedig a nem túl veretes Besiktast kellen búcsúztatniuk.

„Azt hiszem, hogy mind a három trófeát sikerülhet megnyerni. Ez egy kiváló csapat, amellyel álmodozhatunk a triplázásról. A PSG elleni második meccsen megmutattuk, hogy mire vagyunk képesek. Azt hiszem van elég tudásunk ahhoz, hogy a nemzetközi szinten is sikeresek legyünk.”

– büszkélkedett a bajor sztárcsapat remekformájával James.

Balogh József