Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Rummenigge szerint napokon belül eldőlhet a német válogatott középpályás sorsa

A német első osztályban szereplő Schalke 04 a nyáron minden bizonnyal elveszíti a legnagyobb értékét. Leon Goretzka kegyeinek a megszerzéséért Európa topcsapatai fognak megküzdeni.

goretzka

(kép forrása: thesun.co.uk)

Egy lejáró szerződésű játékos megszerzése pénzügyileg igencsak pozitív egy csapat számára. Főleg, ha az a játékos egy kiváló formában levő, német válogatott futballista.

A 22 esztendős Leon Goretzka még a Schalke 04 játékosa, de a szezon végén lejár a kontraktusa és szinte biztosra tehető a távozása. A fiatal németet rengeteg csapat szeretné a soraiban tudni, ezek között van a német óriás, a Bayern München is.

A bajorok elnöke, Karl-Heinz Rummenigge a német Sky-nak nyilatkozott a témával kapcsolatban.

„Természetesen érdeklődünk Goretzka iránt. Őrültség lenne, ha nem gondolkodnánk egy olyan német válogatott játékoson, akinek lejár a szerződése.”

A német klub elöljárója kifejtette, hogy boldogok lennének, ha Goretzka mellettük döntene, de tudják, hogy sok európai élcsapat is hasonlóan gondolkodik.

„Jó lenne, ha Goretzka a Bayernhez jönne, de tisztában vagyunk vele, hogy nagy klubok, mint a Real Madrid, a Barcelona, a Manchester United, a Liverpool és a Juventus is érdeklődik iránta.”

Rummenigge végszóra még elmondta azt is, hogy Goretzka döntése napokon belül megszülethet.

Kíváncsian várjuk a fejleményeket…

Szerző: Báló Bence