Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Korábbi Barcelona játékost igazolhat a Betis

Spanyolországi sajtóhírek szerint a La Ligaban szereplő Betis együttese szemet vetett a Dortmund védőjére, Marc Bartra-ra. A sevillai klub még a téli átigazolási időszakban szeretné nyélbe ütni az üzletet.

bartra

Ideje korán véget érhet Bartra dortmundi kalandja. (kép: mirror.co.uk)

A 27 esztendős spanyol hátvéd számára egyre inkább úgy tűnik, hogy másfél szezon után véget ér a németországi kaland és visszatér szülőhazájába, Spanyolországba.

Bartra 2016. nyarán érkezett Barcelonából a Ruhr-vidékre a több játéklehetőség reményében. Thomas Tuchel irányítása alatt, a sérülések miatti időszakokat leszámítva, többé kevésbé megkapta a lehetőséget akkori mesterétől. Idén még Peter Bosz-nál is többször a kezdőben kapott helyet, viszont Peter Stöger már kevésbé számít a játékosra.

A klubhoz ráadásként új középhátvéd is érkezett Manuel Akanji személyében, így Bartra helye még bizonytalanabbá vált a csapatban.

Ezt használná ki a Real Betis együttese, amely visszacsábítaná Spanyolországba a játékost. A zöld-fehérek edzője Quique Setien favorizálja Bartra játékát és szívesen is dolgozna együtt a kétszeres BL győztes játékossal.

A sevillai csapat védelmére megjegyezvén rá is férne az erősítés, hiszen eddig 41 gólt kaptak, ami a harmadik legtöbb a ligában. Viszont a csapat ennek ellenére is a 11. helyen áll 27 ponttal, amivel csupán 5 egységre vannak a 6. helytől, amely Európa Liga selejtezőt ér.

A hírek szerint a Betis vezetősége egy 10 millió eurós ajánlattal készül a Dortmund számára és még ebben az átigazolási időszakban dűlőre is vinnék az üzletet.

Szerző: Báló Bence