Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Lazán hozta a kötelezőt a Roma – videóval

A farkasok tét nélkül léphetnek pályára a Serie A utolsó fordulójában, hiszen mindenképpen a harmadik helyen fognak végezni. Igazából a Sassuolonak sem muszáj hajtania, így leginkább az a cél, hogy sérülés nélkül lehozzák a meccset. 

Simán lehozta utolsó meccsét is a Roma (Fotó: twitter.com)

1. félidő: A Roma kezdte jobban a mérkőzést, és a 13. percben komoly lehetőséget is kialakítottak. Schick közel járt a gólszerzéshez, de csak a kapufát találta el. Néhány perccel később Dzeko fejesét kellett szemmel hárítani a kapusnak. A félidő közepére a hazaiak is kezdtek magukra találni, és Politano jóvoltából két komoly lehetőséget is kialakítottak. Mégsem örülhetek, mivel a 45. percben Manolas rohant el a jobb szélen, és a bepasszolt labdáját Pegolo rúgta a kapuba (0-1).

2. félidő: A farkasok a második játékrészt is nagy lendülettel kezdték, de legtöbbször csak egy szögletig jutottak el. A Sassuolo sem akart tétlenkedni, azonban Babacar lövését egy védő blokkolni tudta. Szinte végig érezhető volt, hogy mindkét csapatnak megfelel ez az eredmény. Az utolsó percben azért Dzeko helyzetbe került, lövését viszont védeni tudta a kapus. Maradt a 0-1 ezen a tét nélküli bajnokin.

Sassuolo – AS Roma 0-1 (0-1)
Helyszín: Mapei Stadium – ??? néző; Vezette: Eugenio Abbattista
Gólszerzők: – ill. – Pegolo (ög. 45.)
Sárga: Biondini (91.) – ill. – Fazio (35.)
Kiállítás: – ill. –

Sassuolo: Pegolo – Lemos, Acerbi, Peluso (Letschert 59.) – Adjapong, Missiroli (Biondini 85.), Magnanelli, Duncan, Rogerio – Berardi (Babacar 73.), Politano. Vezetőedző: Giuseppe Iachini

AS Roma: Skorupski – Kolarov, Fazio, Manōlas, Florenzi (Capradossi 76.) – Strootman, Gonalons, Pellegrini – Perotti (Gerson 80.), Dzeko, Schick (El Shaarawy 72.). Vezetőedző: Eusebio Di Francesco

A találkozó egyetlen gólja:

https://youtu.be/vZQrqEJogtU

Mihók Richárd