Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Neymar: “Nagyon szeretnék az ő játékosa lenni…”

Neymar PSG-hez való csatlakozása óta újabb és újabb összeesküvés-elméletek látnak napvilágot a nemzetközi sportsajtóban. Számtalanszor szóba hozták már a Real Madriddal, miközben a játékos folyamatosan azt kommunikálta a szurkolók, és a klub vezetősége felé, hogy Párizsban képzeli el jövőjét. Egy azonban bizonyos: Nasser El-Khelaifi és klubja úgy táncol, ahogy a brazil klasszis fütyül, tehát egy napon valószínűleg keresztezik egymást a brazil zseni, és kedvenc trénerének útjai…

neymar_guardiola

Neymar az ESPN Brazilnak adott nyilatkozatában megnevezte kedvenc vezetőedzőjét:

“Mindig is reméltem, hogy egy napon együtt fogok dolgozni Pep Guardiolával. Ő más edző, mint a többi. Egy évvel a távozása után érkeztem Barcelonába, de nagyon szeretnék egyszer az ő játékosa lenni!”

Afelől tehát ne legyen kétségünk, hogy a Paris Saint-Germain keveset nélkülöző tulajdonosa az elkövetkezendő években minden követ meg fog mozgatni, hogy Tuchel bukása esetén a katalán trénert ültesse csapata kispadjára. Vagy talán ez egy burkolt utalás volt a renitens cselgéptől, és a manchesteri kéket szívesebben öltené magára?

Írta: Wernigg Márton