Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Osztrák csapat figyeli a Fradi kiválóságát!

A bajnoki címről lecsúszott a Ferencváros a Videoton tegnapi győzelmének köszönhetően, így az Európa-liga selejtezőjében kezdheti meg nemzetközi menetelését a fővárosi alakulat. Sokan azonban úgy tartják, hogy a zöld-fehérek képtelenek lesznek megtartani legjobbjaikat, így a nyáron szinte a nulláról kell majd ütőképes csapatot összerakniuk…

pedroso

Kép forrása: csakfoci.hu

Az osztrák élvonalban szereplő Rapid Wien játékosmegfigyelői hónapok óta látogatják a Ferencváros mérkőzéseit, hogy személyes tapasztalatokkal gazdagodjanak Marquinhos Pedrosoval kapcsolatban. A brazil balbekk a szezon első felében komoly teljesítménnyel hívta fel magára a figyelmet, azonban kölcsönszerződése lejártához közeledve egyre kevesebb önfeláldozást tanúsított, így Thomas Doll nem egyszer csupán a kispadon számított rá. A játékos nemtörődöm stílusa a bécsi klub scoutjait sem nyűgözte le, a tegnapi Diósgyőr elleni mérkőzést a 40. perc környékén hagyták ott elégedetlenkedve.

A Rapidnak egyébként komoly szüksége lenne egy könnyen mozdítható ballábas védőre, hiszen az ő kulcsemberük, Lucas Galvao idei produktuma alapján jó eséllyel továbbállhat egy komolyabb szintet képviselő csapathoz. Valószínűleg így kerülhetett szóba Pedroso, kivel klubja, a Figueirense nem számol hosszútávon.

Írta: Wernigg Márton