Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Korábbi Dortmund játékost igazolna a Sevilla! – sajtóhír

Az El Diario Vasco információi szerint a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (La Liga) szereplő Sevilla a nyári transzfer időszak folyamán szeretné leigazolni a Newcastle United fiatal középpályását, Mikel Merino-t…

Az El Diario Vasco úgy értesült, hogy a Sevilla kívánságlistáján ott szerepel a Borussia Dortmund színeiben is megfordult Mikel Merino neve is, aki jelenleg a Rafa Benítez által irányított Newcastle United kötelékébe tartozik. Az ifjú középpályást egyébként korábban hírbe hozták már a Real Sociedaddal és az Athletic Bilbao együttesével is. 

Mikel Merino-t nagy tehetségnek tartják, viszont karrierje eddig nem úgy alakulat, ahogyan azt valószínűleg eltervezte. Amikor szerződtette a Dortmund úgy tűnt, eljött az ő ideje, azonban a német klubnál végül nem számoltak vele komolyabban. Ennek köszönhetően 2017 nyarán kölcsönbe került a Newcastle Unitedhoz, a szerződés azonban magába foglalt egy opciós vásárlási jogot is. Újdonsült csapatában idővel alapemberré vált, meggyőzően teljesített, ebből kifolyólag a Newcastle élt a az opciós jogával. Idővel aztán meglepetésre egyre inkább a háttérbe szorult, bár 24 bajnokin is pályára lépett, viszont ezek nagy részét a szezon első felében játszotta le.