Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Messi és Ronaldo sem esélyes az Aranylabdára?

A spanyol As sportnapilap szerint nem a két legnagyobb klasszis, azaz Messi vagy Cristiano Ronaldo közül kerül ki az idei Aranylabda győztese, így a két játékos regnálása ezen a téren 10 év után érhet véget!

Ronaldo és Messi is Aranylabda nélkül maradhat idén? (forrás: goal.com)

A spanyol As sportnapilap szerint idén Messi és Cristiano Ronaldo sem esélyes az Aranylabda megnyerésére! Annál inkább azon játékosok közül kerülhet ki a végső győztes, melyek a holnaputáni oroszországi labdarúgó-világbajnokság döntőjében pályára lépnek. A finálét a franciák és a horvátok vívják egymás ellen, és mindkét válogatottban találunk klasszisokat. Francia részéről leginkább Griezzmannt tartják esélyesnek az Aranylabda elhódítására, míg horvát részről az idén újból a BL-trófeát is elhódító Modricsot. A lap két héttel ezelőtt még a két fentebb említett játékos mellett Neymart is esélyesnek tartotta, ám a brazilok kiestek a vb-n, és az akkor még szintén szóba hozott francia Mbappét most is valamelyest esélyesnek tartják arra, hogy övé legyen az idei Aranylabda!

Az As a Griezmann-Modric kettős közül várja az abszolút befutót, melynek indoklása olvasható is a lapban.

Antoine Griezmann és Luca Modric az abszolút esélyes, ők mindenkinél jobban teljesítettek, és vb-döntőbe vezették válogatottjaikat. A harmadik kihívó Kylian Mbappé, aki számos mérkőzésen nagyszerűen játszott, különösen Argentína ellen, amikor két gólt is szerzett.

Egy biztos, két nagyszerű játékosról van szó, akik alapvetően is jó szezont futottak, a vb-n nyújtott szereplésükkel pedig ezt még megfejelték. Az azonban szintén megemlítendő, hogy Messi és Cristiano Ronaldo a vb-n nyújtott teljesítményt nem is figyelve újból igencsak jó klubszezont futottak, ők is nagyszerűen teljesítettek.