Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Egy középpályással kevesebb

Az utóbbi időben közel harminc fősre duzzadt a Mezőkövesd játékoskerete, s azért egy ilyen csapatnál az nagyon bő. A következő napokban többen is elhagyhatják a klubot valószínűleg kölcsönben. A télen igazolt Oláh Bálint már az előző héten pályára lépett új klubjában, az őt kölcsönvevő Budafokban.

(mezokovesdzsory.hu)

Oláh Bálint már 24 éves, de eddig nem jött el számára a nagy áttörés. Két évvel ezelőtt sikerült az NB I-ben bemutatkoznia, abban az idényben ősszel kilenc meccsen egy gólig jutott. 2017 őszéig kellett várni az újabb pályára lépése, amikor is újabb négy bevetés következett. Nem okozott így nagy meglepetést, hogy idén januárban elhagyta nevelőklubját a DVTK, de a megyét nem, hiszen Mezőkövesdre igazolt. A sárga-kékeknél is csak epizódszerep jutott neki, hiszen összesen négyszer küldte őt pályára Kuttor Attila.

Miután több szerepet szeretne kapni, lehetőleg minél magasabb szinten, így kapóra jött neki, hogy egykori nevelőedzője Vitelki Zoltán vette át a Budafok irányítását. Az idei bajnokságra a tréner vele képzelte el új klubjának a középpályájának stabilitását, s egy évre kölcsönvették a focistát.