Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Manchester United: már 70 milliót adnának az angol vb-sztárért!

Egyre inkább szorítja az idő José Mourinhot és a Manchester Unitedet. A portugál menedzser továbbra is elégedetlen csapata keretének erősségével, kiváltképp a védelem névsorával. A hírek szerint Harry Maguire érkezhet a Leicesterből.

Harry Maguire a világbajnokság egyik legjobb angol játékosaként tündökölt, nem csoda, hogy végig alapemberként számolt vele Gareth Southgate kapitány a negyedik helyig vezető csodás és kalandos úton. Ahogy már korábban megírtuk, januárban(!) még a Manchester City, mostanság pedig a városi rivális United érdeklődik a 25 esztendős védő után.

A Sheffield Unitednél nevelkedett Maguire tavaly nyáron igazolt a Hulltól a Leicesterhez, hol a hírek szerint nagyon ragaszkodnak hozzá. Úgy tűnik, hogy a „Rókák” nehezen teszik túl magukat rajta, hogy a 2016-os bajnoki cím óta már nem számítanak tényezőnek, és csak kínkeservesen hajlandók megválni értékes játékosaiktól. Értesüléseink szerint a ManUtd korábbi 60 millió eurós ajánlatát már elutasították.

A Sky Sports szerint a licit már 70 millió euró körül jár, és a Leicester vezetőségéből már többen is hajlanak Maguire eladására, aki egyébként nem ragaszkodik görcsösen egy topklubhoz történő átigazolására.