Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

AC Milan: Újabb potenciális brazil klasszis a láthatáron? – sajtóhír

A korábban a teljesség igénye nélkül a Real Madrid, a Sevilla és az AS Roma csapatai által kiszemelt tehetséges brazil támadó leigazolásáért immár az AC Milan is bejelentkezett, és akár mindenkit be is előzhet.

Az egyik neves olasz sportlap, a Corriere dello Sport szerint a Rossoneri lehet a favorit a brazil Fluminense színeiben remekelő 21 éves csatár, Pedro Guilherme leigazolására, akit még 2021-ig köti élő szerződés jelenlegi kenyéradójához, megállapodásában pedig 50 millió eurós kivásárlási árat rögzítettek.

A rendkívül tehetséges csatár a 2018-as esztendőben 37 mérkőzésen 19 gólt szerzett a brazil csapat színeiben, és egybehangzó vélemények szerint januárban Európába fog igazolni.

A forrás szerint az érdeklődők hosszú sorából az AC Milan leginkább a jó brazil kapcsolatai miatt lehet a befutó Pedro kegyeiért, hiszen honfitársai közül éppen Leonardo – és rövidesen talán Kaká is – a klubvezetésében dolgozik, de kettejükön kívül is számos brazil labdarúgó fordult meg az utóbbi időben klub alkalmazásában, mint mondjuk Ronaldinho, Rivaldo, Cafú, Dida, Serginho, Pato vagy éppen Luiz Adriano.