Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Modricnak elege van, januárban távozik a Realtól! – sajtóhír

Ahogy közeleg az újabb átigazolási időszak, ismét felmerülnek a Luka Modric távozásával kapcsolatos pletykák, melyhez kitűnő melegágyat biztosít a Real Madrid gyenge szereplése. Nyáron végül maradt, de vajon meg tudják-e győzni a “királyiak” maradásról az elvágyódó horvátot télen is?!

A Don Balon információi szerint Luka Modricnak elege van a Real Madrid gyengélkedéséből, frusztráltan érzi magát Madridban, nem látja fényesen a csapat jövőjét, és a januári klubváltást sürgeti, melynek legfőbb kiváltó oka állítólag az lehet, hogy az elmúlt nyáron távozott a csapattól Cristiano Ronaldo, és hasonló minőségű sztárjátékossal egyáltalán nem pótoltak őt.

Az UEFA Év játékosának választott Modric iránt az Inter élénken érdeklődött az elmúlt nyári átigazolási időszakban, és a forrás szerint januárban is a milánói gárda jelenthet “menekülési útvonalat” a klubváltással kacérkodó horvát számára, ahol a vb-ezüstérmes horvát válogatottból többek közt Perisiccsel, Brozoviccsal, Vrsaljkóval játszhatna együtt.

A Real Madrid négy mérkőzés óta nyeretlen a spanyol bajnokságban, legutóbb a Levante ellen kapitulált, miközben az Inter megnyerte a milánói városi rangadót és az egymást követő hetedik meccsén aratott győzelmet.