Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az ügynök nem cáfol

Ahogy a Fociclub.hu is beszámolt már róla, Szerhij Rebrov honfitársával erősítené meg a Fradi középpályáját. Vadim Sablij, Ihor Haratin ügynöke nem zárja ki, hogy az ukrán labdarúgó a következő szezontól a Ferencvárosnál szerepeljen.

                                                                 Haratin ügynöke nem zárkózik el a budapesti folytatástól.

Ukrán sajtóhírek szerint Szerhij Rebrov vezetőedző a Zorja Luhanszk futballistáját, Ihor Haratint nézte ki a zöld-fehéreknek a középpálya megerősítésére. A 23 éves korosztályos válogatott védekező középpályás a Dinamo Kijevnél nevelkedett, jelenleg a Zorja focistája – a Fradi ukrán játékosa, Ivan Petrjak is focizott is – a mostani szezonban 15 tétmérkőzésen két gól és egy gólpassza a mérlege. Vadim Sablij, Haratin ügynöke a Goal.com ukrán kiadásának nyilatkozott:

„Egyelőre túl korai arról beszélni, hogy Haratin klubot vált. Jelenleg csak annyit tudok mondani, hogy Rebrov jól ismeri Ihort, majd felhív, ha úgy gondolja, hogy szüksége van a játékosra.”

A focistának 2020 nyaráig van érvényes szerződése jelenlegi klubjával, így a Fradinak mélyen a zsebébe kell majd nyúlnia, ha tényleg szeretnék a csapatban tudni. A középpályásnak talán a legemlékezetesebb meccse a tavalyi Athletic Bilbao vendégeként lejátszott Európa-liga csoportkör volt, hiszen a spanyolok otthonában az ő góljával nyertek.