Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Kijött a brazil keret a novemberi barátságos meccsekre!

A brazil labdarúgó válogatott szövetségi kapitánya, Tite kijelölte választottjait a Selecao soron következő két barátságos mérkőzésére, és szokás szerint világsztárok egész sora vonulhat fel a Dél-amerikai óriás nemzeti válogatottjában.

Brazília november 16-án Uruguay csapatával fog találkozni Angliában, négy nappal később pedig Kamerun lesz az ellenfele.

A 23 fős keretben nyolc Premier League-, és öt La Liga-sztár mellett három-három Olaszországban és Franciaországban légióskodó jtáékos kapott helyett.

A legnagyobb sztárokat nyilván nem kell bemutatni senkinek, a legérdekesebb név a csapatban alighanem Allan lehet a Napoliból. A 27 éves középpályás most először kapott meghívót a brazil válogatottba, és miután már hat esztendeje Olaszországban él, az olasz labdarúgó-szövetség már fontolóra vette a honosítását, ám a hétközi BL-mérkőzésen a PSG ellen is óriási mezőnymunkát végző, hatalmas munkabírású középpályás úgy látszik szülőhazája mellett döntött.

Brazília aktuális kerete

Kapusok: Alisson (Liverpool), Ederson (Manchester City), Gabriel Brazao (Cruzeiro);
Hátvédek: Danilo (Manchester City), Fabinho (Liverpool), Filipe Luis (Atletico Madrid), Marcelo (Real Madrid), Miranda (Inter), Marquinhos (Paris Saint-Germain), Pablo (Bordeaux), Dede (Cruzeiro);
Középpályások: Allan (Napoli), Arthur (Barcelona), Casemiro (Real Madrid), Paulinho (Guangzhou Evergrande), Philippe Coutinho (Barcelona), Wallace (Hannover);
Támadók: Douglas Costa (Juventus), Roberto Firmino (Liverpool), Gabriel Jesus (Manchester City), Neymar (Paris Saint-Germain), Richarlison (Everton), Willian (Chelsea)