Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Messi játszhat ma délután a Betis ellen! – hivatalos

Korábbi írásunkban már ismertettük az FC Barcelona mai, aktuális meccskeretét a Real Betis elleni spanyol bajnoki (La Liga) mérkőzésre, melyben a katalánok legnagyobb sztárja, Lionel Messi is helyet kapott, és a klub reményei szerint az ötszörös Aranylabdás argentin sztár pályára is fog lépni a 16:15-kor esedékes mérkőzésen.

Lionel Messi alig három hete, október 20-án a Sevilla elleni bajnokin szenvedett kartörést, a hétközi Inter elleni BL-meccs előzetes keretébe már benevezték, de végül nem ült le a kispadra, ezúttal viszont már a Barcelona orvosaitól is megkapta a játékengedélyt, így elképzelhető, hogy a Camp Nou publikuma a Betis elleni találkozón újra láthatja őt a pályán.

Legnagyobb sztárja nélkül a Barca nem szenvedett vereséget: a bajnokságban a Real Madrid elleni El Clásicót (5-1) és a Rayo Vallecano elleni, házon kívüli találkozót (3-2) egyaránt sikerrel abszolválták, a Bajnokok Ligájában az Inter elleni két összecsapáson hazai pályán győztek (2-0), idegenben döntetlent játszottak velük (1-1), és a Spanyol Kupában 1-0-s sikert arattak az alacsonyabb osztályú Leonesa ellen.

A katalánok jelenleg egy pont előnnyel vezetik a La Liga táblázatát a hétvégi fordulóban már tegnap pályára lépő Atlético Madrid előtt, az Európa-ligában érdekelt aktuális ellenfél Betis négy nyeretlen meccs után, 15. helyezettként látogat Barcelonába.