Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Bayern elengedi Jamest, új kiszemeltjük van – sajtóhír

A minap beszámoltunk róla, hogy James Rodriguez sérülés miatt harcképtelenné vált a Bayern München csapatánál, és lehet már nem is láthatjuk őt többet a bajorok mezében, tekintve hogy minden valószínűség szerint a Juventushoz vagy a Real Madridhoz fog igazolni januárban.

A Kicker beszámolói szerint a Bayern München nem szeretné véglegesíteni a kölcsönzése után a James Rodriguezt, és legkésőbb jövő nyáron vissza fog térni Németországból a Real Madridhoz, miközben a bajor sztárcsapat már az Eintracht Frankfurt ifjú gólvágója, Luka Jovic megszerzését kezdeményezi.

A német lap információi értelmében a Bayern 42 millió eurót is hajlandó lenne fizetni a Bundesliga góllövőlistáját jelenleg 9 találattal vezető szerb csatártehetségért.

A 20 esztendős befejezőcsatár második idényét tölti a Frankfurtban a portugál Benficától kölcsönben, s amíg a tavalyi évad teljes egészében 11 gólt szerzett, az aktuálisan futó idényben már 9-szer volt eredményes a bajnokságban és további két alkalommal az Európa-ligában.