Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

La Liga: A Villarrealnak kettő, a Gironának 3 perc is elég volt! – Videóval

A La Liga 13. fordulójának vasárnapja mozgalmasra sikeredett. Előbb az Athletic Bilbao nem bírt hazai pályán a Getafe együttesével; majd André Silva újabb gólja az élre repítette a Sevillát, végül pedig a Girona és Villarreal gyors egymásutánban szerzett gólokkal tudott diadalmaskodni aktuális ellenfelével szemben.

2 meccsen 2 gól a Villarrealos Samuel Chukwueze mérlege (Kép: La LigaTwitter)

Athletic Bilbao – Getafe 1-1 (0-0)
Gólszerzők:
Nolaskoain (67.), ill. Jaime Mata (77)

Immáron 12 bajnoki óta nyeretlen (8 döntetlen és 4 vereség) a Bilbao, amely a gyenge eredmények után jelenleg csupán a 18., kieső helyen szerénykedik.

Sevilla – Real Valladolid 1-0 (1-0)
Gól: An. Silva (30.)

André Silvával eddig nagyon jó vételt csinált a Sevilla! A Mialntól kölcsönvett portugál válogatott csatár a 8. bajnoki találatát jegyezte, amellyel a tabella élére repítette Pablo Machín csapatát!

https://www.youtube.com/watch?v=9d54cDhIuU0

Espanyol – Girona 1-3 (0-2)
Gólszerzők: B. Iglesias (74.), ill. Stuani (4., 6.), Doumbia 90.)

Christian Stuani gyors duplája tökéletes alaphangot adott a találkozónak a Girona szempontjából. Az uruguayi csatár egyébként 10 góljával a legjobb góllövője jelenelg a bajnokságnak.

A Girona meglepően magabiztos idegenbeli győzelmével 1 pontra megközelítette z 5. Espanyolt.

Villarreal – Real Betis 2-1 (0-0)
Gólszerzők:
G. Moreno (52.), Chukwueze (54.), ill. Lo Celso (90.)

A találkozó igazi hőse az önmagát sokak örömére Spanyolországban szépen felépítgető, két gólpasszt is jegyző Santi Cazorla. A korábbi Arsenal-karmester hathatós közreműködése nagyon kellett ahhoz, hogy a Villarreal első (!) hazai bajnoki győzelmét arassa az új idényben.