Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Már januárban távozhat az Arsenal sztárja – sajtóhír

Éppen tegnap számoltunk be arról, hogy mi lehet a hátterében Mesut Özil rejtélyes (?) sérülésének, a legfrissebb angol lapinformációk szerint pedig az Arsenal akár már a januári átigazolási időszak során túladna szebb napokat is megélt játékosán…

A The Sun információi szerint az Arsenal 25 millió fontért már januárban eladhatja Mesut Özilt, miután Unai Emery menedzser és stábja egyáltalán nem elégedett egykori meghatározó játékos idei teljesítményével és hozzáállásával, ill. heti 350 ezer fontos fizetését sem kívánják tovább finanszírozni.

A német légiós számára a legvalószínűbb új desztináció Olaszország lehet, a Serie A-ból a kiszivárgott hírek szerint a Juventus és az Inter egyaránt szívesen látná.

A 30 éves labdarúgó immár 2013 óta szolgálja az Arsenalt, s az idei szezonban minden sorozatot figyelembe véve 12 mérkőzés alatt négyszer volt eredményes, miközben tagja volt a három FA Kupát nyerő együttesnek, válogatott szinten pedig Németország színeiben világbajnok és vb-bronzérmes lett, ám az idei világbajnokság leszereplését követően lemondott a válogatottságról.

A középpályás jelenlegi szerződése még 2021-ig érvényes az Arsenalnál, aktuális piaci értéke pedig 45 millió euróTransfermarkt oldala szerint.