Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

MU: Ha eddig nem rajongott valaki Solskjaerért, most fog!

A “vörös ördögök” megbízott vezetőedzője csapata Newcastle United elleni találkozóját követő nyilatkozatával vélhetően újfent csak szimpatizánsokat szerzett magának – Mutatjuk miért. 

(Kép: goal.com)

“Nem akarok távozni májusban. Persze most ez sokadlagos, hiszen csak az számít, hogy milyen eredményt érünk el a következő meccsen. Ha már nyertél négy meccset, most újra szeretnél nyerni négyet. Ez az igazi kihívás,  a Manchester Unitednél pedig ez a szokványos!” – Idézi a norvég trénert a Sky Sports.

“Profin futballoztunk. Persze tudunk ennél jobban is futballozni, de úgy éreztem, jó menedzseltük a meccset. Az első félidőben kissé olyan érzésem volt, mintha egy búcsúmeccset néznék. Túl lassan járattuk a labdát, túl sok érintésünk volt, és hátrafelé is többet passzoltunk a kelleténél. Az első gólunk viszont remek volt! Nagyszerű volt  Rashford szabadrúgása, egy csatárnak pedig ennél nem is lehet jobb első érintése, mint Lukakunak volt! Hogy mégis minek örülök igazán, végre nem kaptunk gólt!” – Folytatta Solskjaer, aki utalt arra is, hogy egyáltalán nem jelent majd problémát a folytatásban az egyaránt gólérzékenynek tűnő Lukaku és Rashford közül választani.

“Hogy probléma lenne a jó formájuk? Ugyan! Akár mindketten a pályán lehetnek elől, de az egyikőjük játszhat a szélen is, míg a másik középen. Kellemes egy helyzet, ami csak további opciókat ad a számunkra!”

És ha már Marcus Rashford… Solskjaer párhuzamot vont Cristiano Ronaldo és az angol csatár között is. “Azt hiszem Rashford nézi Cristiano Ronaldot a szabadrúgásoknál. Egyre veszélyesebb belőlük. Ráadásul a gólja előtt olyan nyugodt volt, koncentrált, amilyennek egy csatárnak lennie kell!”