Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Klubot válthat a MU rutinos középpályása – sajtóhír

Angol lapinformációk szerint a Manchester United csapata már a januári átigazolási időszak során megválna az új menedzser irányítása alatt mellőzött középpályásától…

A Daily Mail információi szerint a Manchester United már januárban értékesíteni Marouane Fellainit a magas fizetése miatt, miután a José Mourinhónál még alapembernek számító belga középpályást Ole Gunnar Solskjaer egyelőre kizárólag csereként vetette be, s a norvég stratéga irányítása hat mérkőzésen mindössze 33 perc jutott neki – a csapat pedig nélküle is hatból hatszor diadalmaskodott.

A 31 éves középpályás 2013 óta szolgálja a “Vörös Ördögöket”, az eddigi öt és fél szezon alatt már 177 tétmérkőzést játszott a klub színeiben, aktuális szerződése pedig az évad végeztével fog lejárni. A klubnak opciós joga lenne az éves hosszabbításra, de a legfrissebb hírek szerint a vezetőség inkább eladná a játékost, hogy némi pénzt kaphasson érte.

Fellaini iránt a korábbi hírek szerint az AC Milan és az FC Porto mellett első sorban a kínai szuperliga csapatai érdeklődnek.