Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A sereghajtó otthonában győzött a címvédő Man.City! – videóval

Mint arról a tegnapi nap folyamán beszámoltunk a Liverpool drámai győzelmet aratott a Manchester City ellen bravúros győzelmet arató Crystal Palace ellen, azonban a sasoknak ez a bravúr már nem sikerült az Anfielden. Pep Guardiola együttese ezzel vasárnap délután győzelmi kényszerben lépett pályára a Huddersfield otthonában.

A címvédő manchesteri együttes kezdett aktívabban a sereghajtó otthonában. A hétközben menesztett David Wagner nélkül felálló hazaiak egészen a 18.percig bírták ki kapott gól nélkül, ekkor ugyanis Danilo lövésébe az egyik hazai védő nagyon szerencsétlenül ért bele és a saját kapujába vágódott. A hazaiak a bekapott gól után sem tudtak nagyon ritmust váltani és elmaradtak az egyenlítési lehetőségek is, míg Guardiola együttese kényelmesen őrizte egygólos előnyét ami a félidő végéig kitartott.

Fordulást követően a City nagyon hamar lerendezte a három pont sorsát, előbb az 54.percben Sané centerét követően Sterling növelte kettőre az előnyt, amit a játékvezetők csúnyán benéztek ugyanis Sané lesen kapta a labdát. Két perccel később Sergio Agüero és Leroy Sané összjátékát követően a német talált a hálóba gólpassza után egy gólt is szerezve. A folytatásban nagyon leült a mérkőzés és a biztos előnye tudatában a Manchester City is visszavett a tempóból. A hajrában ugyan mindkét csapat előtt adódtak még lehetőségek újabb gólt nem született, ezzel a címvédő City tartja a lépést a listavezető Liverpool együttesével.

Huddersfiel Town – Manchester City 0-3 (0-1)
Kirklees Stadium, Huddersfield, v.: Marriner
Gólszerzők: Danilo (18.), Sterling (54.), Sané (56.)
Sárga lapok: Bacuna (30.), Hogg (43.) ill. Walker (27.), Fernandinho (51.)
Kiállítás:

Képek:premierleague.com