Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

MU: “Elképesztő tehetség!”

Az angol válogatott szövetségi kapitánya, Gareth Southgate is kitért a pazar formában futballozó, hétvégén újabb gólt szerző Marcus Rashfordra.

(Kép: punditarena.com)

Ole Gunnar Solskjaer-tól nem lehet elvitatni azt sem, hogy Marcus Rashford a kezei alatt pazar formában lendült. A még mindig csak 21 esztendős angol támadó legutóbbi 6 bajnokiján 5 gólt szerzett, és rengeteget lépett előre a csapatjáték terén is.

Southgate kapitány a hétvégét követően, ki is emelte Rashford teljesítményét.

“Még csupán 21 éves, így kétség sem férhet hozzá, hogy fejlődni fog. Ha úgy gondolkozik az ember, ahogyan ő teszi, és meg van benne az a vágy, hogy a lehető legtöbbet hozza ki magából, akkor nem kérdés, hogy még jobb lesz!” – Idézi Southgate szavait a Sky Sports.

“Ő egy elképesztő tehetség. És most megkapja azt a bizalmat és támogatást a klubja részéről, amely csak még jobbá teszi majd őt.” – Folytatta a “háromoroszlánosok” kapitánya, aki szerint az is az angol támadó mellett szólhat, hogy a támadósor több pontján is bátran számításba vehető.

“18 esztendős kora óta már legalább annyit futballozott klasszikus 9-esként, mint szélsőként. Ha megnézzük például a korábbi Man. Unitedet, amelyben ott volt Rooney, Ronaldo, és Tévez, akkor tökéletes példáját láthatjuk annak, hogy  az elől lévők bárhol kéepsek voltak klasszis teljesítményre. A modern futballban nagy előny az, ha valaki rugalmas a különböző pozíciókat tekintve. Azt gondolom éppen ezért nem is olyan lényeges Rashford esetében, hogy azt keressük, hol is lenne az ő legjobb helye. Az a fő, hogy jól játsszon, jó formában maradjon, és továbbra is töretlenül fejlődjön.” – jegyezte még meg Southgate.