Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Chelsea: Hazard kiáll Sarri mellett!

A “londoni kék” pocsék formáját követően rengeteg kritika éri Maurizio Sarri munkásságát. A csapat egyik vezéregyénisége, Eden Hazard viszont kiáll az olasz szakember mellett.

(Kép: goal.com)

“Minden menedzser, akivel eddig együtt dolgoztam, adott valami pluszt a számomra. Claude Pueltől (Hazard edzője volt a Lille-nél – a szerk.) kezdve igaz ez Maurizio Sarrira. Nekik köszönhető, hogy most ilyen játékos vagyok” – Idézi a Chelsea hivatalos honlapja a belga klasszist.

“Minden edzőmtől fontos tanácsokat kaptam. José Mourinho valóban különleges volt, mégis azt gondolom, hogy Rudi Garcia (szintén a Lille-es időszakból – a szerk.) és Sarri játékról alkotott elképzelései fekszenek nekem a legjobban. Velük tudtam leginkább azonosulni. A Chelsea-nél még ha az utóbbi időszakban gyengébben is ment a játék, nem véletlen, hogy személy szerint az egyik legjobb idényemről beszélhetünk.” – Így Hazard, aki ha nyíltan nem is mondta ki, hogy szeretné ha Sarri maradna, azért lehet arra következtetni, hogy ő valóban kiáll a Napoli korábbi trénere mellett.

A Chelsea és Hazard legközelebb csütörtök este, a Malmö otthonában Európa-liga találkozón bizonyíthatja, hogy valóban nem megbuktatni akarják edzőjüket. (21:00, Tv: Sport 1).