Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Visszatérnek a MU sérültjei a csúcsrangadóra

A Paris Saint-Germain elleni BL-nyolcaddöntő első felvonásán megsérülő játékosaira a tervek szerint már a vasárnapi, Liverpool elleni angol bajnoki (Premier League) rangadón újra számíthat a Manchester United menedzsere, Ole Gunnar Solskjaer, aki ismét komoly erőpróba előtt áll csapatával…

A Manchester United hivatalos honlapjának tájékoztatása szerint Anthony Martial és Jesse Lindgard egyaránt újra ott lehet vasárnap az aktuális meccskeretben, így a norvég szakember bizakodva várja a Liverpool elleni hazai rangadót:

“Mindkét csapat számára rendkívül fontos mérkőzés lesz. A legjobb négyhez akarunk tartozni. Tudjuk, mennyire fontos ez a találkozó a klubnak, a stábnak és a szurkolóknak is. Olyan csapatot akarunk építeni, amely méltó a Manchester United történelméhez. Az egy bónusz, hogy ezt hazai pályán folytathatjuk. Ez nem a büszkeségről szól. Úgy érzem, jó irányba haladunk, nem nagyon figyelek arra, hogy más csapatok mit művelnek. Magunkra koncentrálok, s arra, amit el akarunk érni. Három csapat harcol az első helyért és újabb három a negyedik pozícióért.”

A Premier League pénteki játéknapja is tartogatott nem mindennapi eseményeket, de a forduló rangadóját vasárnap délután, 15:05-től vívja majd a negyedik Manchester United és a második helyezett Liverpool gárdája az Old Traffordon.