Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Liverpool: Az MU-legenda odabökött egyet a “vörösöknek”!

A Manchester United korábbi nagyszerű középhátvédje Rio Ferdinand a talkSPORT megkeresésére osztotta meg gondolatait a Liverpool kapcsán.

(Kép: The Telegraph)

Rio Ferdinand szavai között volt dicséret is, de egykori MU-játékosként a kritika sem maradhatott el!

“A Liverpool remekül teljesít a szezonban, de azt gondolom, előnyt kellene kovácsolniuk a lehetőségükből!” – Kezdte gondolatmenetét a korábbi klasszis hátvéd, utalva arra, hogy Jürgen Klopp csapata egy pont hátárnnyal a Manchester City mögött második az angol bajnokság tabelláján.

“Hogy mit látok a Liverpooltól, és különösen a nagy meccseken? Mintha idegesen, a kéziféket behúzva futballoznának. Persze ez a feszültség valahol érthető, hiszen évek óta nem nyertek semmit. Ettől függetlenül Jürgen Klopp csapatától mindannyian azt várnánk, hogy nagy szabadsággal és lendülettel futballozzon. Most mintha visszaesett volna e tekintetben a csapat.” – Jött a kritika Ferdinandtól.

“A premier League a világ legkeményebb bajnoksága, ahol igazán nehéz elsőnek lenni. Az ellenfeleid a legjobb csapatok közé tartoznak, és velük kell felvenned a versenyt hétről-hétre. Jó adag szerencse is kell a győzelemhez, hiszen emlékszem a Uniteddel nem egyszer nyertünk úgy bajnokságot, hogy a szerencse a mi oldalunkon állt!”  – Folytatta Ferdinand aki megjövendölte a Pool esélyeit is az esti Bayern München elleni BL-visszavágó előtt:

“Úgy gondolom az első meccs eredményével inkább a Liverpool lehet elégedettebb. Ha szereznek egy gólt idegenben, nagyon kényelmes helyzetbe kerülhetnek. A Bayern ráadásul az átalakulás fázisát éli, úgy, hogy a legjobbjuk még mindig Franck Ribery és Arjen Robben. Nagyon meglepődnék, ha nem a Liverpool jutna tovább a párharcból!