Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bayern München: Folytatódott az üzengetés a BL-kiesés után!

Mint arról mi is beszámoltunk, Robert Lewandowski igencsak csalódott volt a BL-kiesés, de főképp a Bayern München Liverpool ellen nyújtott teljesítménye miatt. A lengyel klasszis a bajorok taktikáját kifogásolta, burkoltan üzenetet címezve Niko Kovac mesternek – Jött is a válasz.

(Kép: as.com)

A horvát tréner talán fogalmazhatott volna választékosabban, hiszen az alábbi mondatával – még ha így is tűnt a müncheni meccs alapján – nem biztos, hogy újabb szimpatizánsokat szerez magának a Bayernnél.

“A Wolfsburg, vagy a Borussia Mönchengladbach elleni is hasonló taktikával léptünk pályára. Ott könnyedén nyerni tudtunk. Éppen ezért nem értek egyet a kritikával. Egy jobb csapat ellen játszottunk, amely megérdemelte a győzelmet. Ilyen egyszerű!” – Jelentette ki Niko Kovac csapata vasárnapi, Mainz elleni meccse előtt tartott sajtótájékoztatóján.

“A Premier League legjobb védelme ellen játszottunk, és nem adtunk kellő támogatást Lewandowskinak sem. Egy ilyen szintű meccsen, annyira tudsz jól játszani, amennyire az ellenfeled engedi. Megértem Robert csalódottságát, hiszen nem sok labda jutott el hozzá a találkozón. Ez pedig egy csatár számára igencsak lehangoló.” – Fűzte még hozzá a horvát tréner, megjegyezve azt is, hogy bízik játékosai profi hozzáállásában, így abban, hogy a csalódottságukat győzelmekké tudják fordítani a bajnokságban, valamint a német kupában.