Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: Keresik Varane utódját?

Azt most még nehéz megítélni, hogy mennyire igazak a Raphael Varane madridi távozásáról szóló híresztelések; ugyanakkor erre utaló, árulkodó jeleket találni bőven a sajtóban.

(Kép: as.com)

Az egyik legújabb például, hogy Milan Skriniar ügynöke szerint, a Real Madrid felkereste őket. A szlovák válogatott hátvéd ügyeit intéző Star&Friends iroda képviseletében, Mithat Halis elmondta, hogy a Real Madrid igen is komoly érdeklődőnek tekinthető.

“A Real Madridot érdekli Skriniar. De mondhatnám a Barcelonát is, és még számos nagy csapatot. Hogy mi történhet a nyáron? Az a klub, amely meg tudja győzni az Intert, hogy mondjon le Skriniarról, átigazolhatja őt. Ha a Real Madridnak komolyak a szándékai, akkor meg is szerezheti Skriniart, de ehhez sok mindennek kell teljesülnie.” – Így a játékosügynök, aki utalt arra is, hogy például mik lehetnek ezek a feltételek.

“Skriniar játékjogáért az Inter 28 millió fizetett a Sampdoriának. A télen a Manchester City 55 millió eurót akart adni az Internek… Úgy gondolom Skriniar értéke most 100 millió euró körül mozog. Egy esetleges transzfert pedig tovább bonyolíthat az is, amikor más ügynököket is bevonnak a klubok.” – Fogalmazott Mr. Halis, utolsó mondatával utalva arra, hogy a játékosügynökök koronázatlan királya, Mino Raiola is megpróbálta már megkönyékezni Skriniart, aki hű maradt a Stars&Friends irodához.

Vajon a szlovák válogatottban a minap a mieink ellen futballozó 24 esztendős hátvéd hű marad az Interhez is?!