Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Mbappe fizetési igénye még bekavarhat a Real Madridnál – sajtóhír

Kylian Mbappe jelenleg a legnagyobb nyári célpontja a Real Madridnak és Florentino Pereznek, azonban az elnök úrnak mélyen a zsebébe kell nyúlnia, ha le szeretné igazolni a franciát. 

Forrás: la10sport.com

A  L’Equipe szerint Kylian Mbappe a világ egyik legjobban fizetett francia játékosa. A lap lehozott egy cikket, amelyben a francia játékosok 2018-as fizetését számolták össze, és az első helyen az Atlético Madrid támadója, Antoine Griezmann végzett 33 millió euróval, őt követi a PSG fiatal tehetsége 24.7 millióval (ebben már nemcsak a fizetése, hanem az egyéb szponzori díjak is benne vannak).

A spanyol AS erre a cikkre hivatkozva hozta le azt, hogy ebből kiindulva, a Real Madridnak egy 15 millió eurós fizetési ajánlatot kell majd kínálnia Mbappének, hogy ha le szeretnék igazolni. A fiatal támadó a spanyol klub első számú kiszemeltje, és állítólag Zinedine Zidane legfontosabb célpontja is. A lap úgy számolta, hogy belekalkulálva Mbappe évente növekedő fizetését, már 13.2 milliót fog keresni a PSG-nél (reklám bevételek nélkül), így erre kell rálicitálnia a királyi gárdának. Ezzel azonban a fiatal új igazolás lenne a Real Madrid legjobban fizetett játékosa, és megelőzné Gareth Bale-t, aki jelenleg 14 milliót keres, és Sergio Ramost is, aki 11 milliót. Ezzel azonban még akadhatnak problémák, de ha Florentino Perez valóban meg szeretné szerezni, akkor tényleg mélyen a zsebébe kell nyúlnia.