Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Premier League élcsapatai vinnék az Ajax ászát – sajtóhír

Az aktuális angol lapértesülések szerint legalább négy élmezőnybeli Premier League-csapat szeretné leigazolni a nyári uborkaszezon során a BL-elődöntős Ajax egyik legjobbját…

A Mirror aktuális riportja értelmében az Arsenal, a Liverpool, a Manchester City és a Manchester United csapata egyaránt nyitott lehet az Ajax Amszterdam kiváló képességű játékosa, Hakim Ziyech nyári megszerzése iránt.

A 25 esztendős marokkói válogatott szélső harmadik idényét tölti az Ajax alkalmazásában, és a mostaniban már most messze túlszárnyalt az előző kettőben nyújtott teljesítményét, ugyanis minden sorozatot figyelembe véve 19 találatot és 25 gólpasszt regisztrált 41 mérkőzés alatt: a holland bajnokságban 15-szer, a BL-ben négy alkalommal volt eredményes. Leigazolása óriási lökés lenne bármelyik csapat számára, idei teljesítménye alapján kijelenthető, hogy minden bizonnyal még a Premier League élmenői számára is hasznos lenne.

Ziyech jelenlegi szerződése 2021-ig érvényes, aktuális piaci értéke pedig 35 millió euró a Transfermarkt oldalának jelentése szerint.