Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Napoli megegyezett a PSV sztárjáról – sajtóhír

Az aktuális olasz lapértesülések szerint komoly igazolás előtt áll az olasz bajnoki második helyezett Napoli csapata, ugyanis állítólag már minden megállapodtak a PSV Eindhoven együttesével egy ütős erősítésről…

A Corriere dello Sport legfrissebb híradásai értelmében a Napoli vezetősége mindenben megállapodott a PSV Eindhoven csapatával Hirving Lozano nyári leigazolásáról, aki mintegy 40 millió euróért cserébe érkezhet a holland klubtól és ötéves szerződést készül kötni az olasz egyesülettel.

A 23 éves mexikói szélső múlt nyáron igazolt hazájából a PSV-hez, a mostani a második szezonja, amelyet Európában tölt a rendszerint kiváló ugródeszkaként szolgáló eindhoveni együttesnél, ahonnan most a jelek szerint Olaszország felé készül venni az irányt.

Lozano a holland bajnokság (Eredivisie) idei kiírásában 30 pályára lépés alatt 17 gólt és 8 gólpasszt regisztrált, s mindhárom kategóriában elérte tavalyi egész éves statisztikáit (29 meccs, 17 gól, 8 gólpassz), noha az idény második fele sokkal mérsékeltebben sikerült számára, és egy térdsérülés miatt idő előtt harcképtelen lett. Az idei szezont összességében 40 tétmeccsen 21 találattal zárta.

Lozano iránt a Napoli mellett korábban leginkább az Arsenal és a Barcelona érdeklődött a legjobban.