Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Lacazette: “Ha nem játszok jól, akkor is…”

Az ágyúsok játékosa úgy gondolja, hogy a jelenlegi teljesítménye a legjobb a karrierje során. Számára nem az egyéni díjak a legfontosabbak.

Alexandre Lacazette, a Lyon játékosaként már ontotta a gólokat, azonban saját elmondása szerint az Arsenalban futja élete eddigi legjobb formáját. Aubameyang és közte remek az összhang és nagyon jó párost alkotnak, ezt a gaboni támadó is elmondta a minap. A francia csatár ennek ellenére ismét kimaradt a válogatott keretéből, pedig az ágyúsok színeiben kiváló szezont produkál, ugyanis 19 gólt és 13 gólpasszt jegyzett minden versenysorozatot figyelembe véve, és mellé társult a remek mezőnyjátéka is.

“Ebben az idényben futballoztam életem legjobb formájában. Nem csak a góljaim miatt, hanem mindent figyelembe véve úgy gondolom a játékom is fejlődött. Fontos, hogy akkor is tudjak segíteni a csapatnak, amikor épp nem találok be. Szeretek a csapattársaimért dolgozni, mert már megtanultam, hogy akkor ők is megteszik ugyanezt értem, és gyorsan megkapom tőlük a labdát. Az egyéni díjak nem különösebben érdekelnek engem. Nyilván nagyszerű, ha elismerik egy játékos teljesítményét, de nem ez a legfontosabb ami eszembe jut játék közben. Sikereket akarok elérni, és erre most lehetőségem van az Európa Ligában. Ha nem játszok jól, akkor is mindent megteszek a pályán, és próbálom a legjobbamat nyújtani. Küzdök a klubért, a csapattársaimért, a családomért, és magamért is” – nyilatkozta Lacazette.

A francia támadóra vár még az idei kiírásban egy nagyon fontos mérkőzés, hiszen az Arsenal a Chelsea ellen fog összecsapni az Európa-Liga döntőjében. A találkozót Bakuban rendezik meg május 29-én, szerdán 21 órakor.