Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Tottenham: “Három hét munkáját tették tönkre!”

A Tottenhma menedzsere, Mauricio Pochettino nem tudta leplezni csalódottságát a Bajnokok Ligája döntőjének első, számukra katasztrofális perceiben történtek miatt.

(Kép: marca.com)

Az örömittas Jürgen Klopp után Mauricio Pochettino már egy egészen más szemszögből  közelítette meg a BL-döntőt.

“Mindenki láthatta mi történt! Három hét munkája ment a semmibe mindössze 20 másodperc után (…) Senki nem számított ilyen kezdésre. Az egész csapatot negatívan befolyásolták a történtek. Ez egy olyan bírói döntés volt, amelyet lehetetlen előre látni! Mentálisan elképesztően bonyolult helyzet alakult ki. “ – Kezdte csalódottan meccs utáni értékelését az argentin tréner.

“Nem gondolnám, hogy a keze (Moussa Sissoko volt ugye a főszereplő) kereste volna a labdát!” – Jelentette ki a sajtóeseményen Pochettino, aki ezzel talán mindent el is mondott, hogy mi a véleménye az ítéletről.

A 47 esztendős szakember tovább viszont nem akarta boncolgatni a Mohamed Salah tizenegyese előtt történteket, helyette inkább megpróbált pozitív maradni.

“A Tottenham az első európai döntőjét játszhatta. Úgy hiszem, ez már önmagában különleges a klub számára. Reméljük, még pozitívabb időszak következik. A győzelmek sok esetben hatalmas fájdalmakból épülnek fel! Hiszünk benne, hogy legközelebb sikerülhet!” – Így a londoniak menedzsere.