Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Dortmund: A La Ligába vágyik a BVB legjobbja?

Az elmúlt idényben a szó legszorosabb értelmében a profi futballba berobbanó Jadon Sancho a Sky Sportsnak beszélt legutóbb a jövőjéről.

(Kép: as.com)

A 19 esztendős szélsőt az angol válogatott edzőtáborában kérdezték arról, hogy vajon Dortmundban tervezi-e a folytatást.

“Boldog vagyok a BVB-nél. Rendszeresen futballozhatok, és ez a legfontosabb. Örülök, hogy két góllal és három gólpasszal tudtam kezdeni a szezont, így segítve a csapatomat. Remélem a folytatás még jobban sikerül majd.” – Így Sancho, aki a jövőjét firtató kérdésekre a következő választ adta.

“Nem igazán foglalkoztat az, hogy mit mondanak a médiában. A futballra szeretnék koncentrálni. Úgy gondolom, szerencsésen alakult a karrierem azáltal, hogy Németországba igazoltam, hiszen így az igazi médiafelhajtást sikerült elkerülnöm. Nem akarok a jövőről beszélni, de a Premier League mellett egyáltalán nem bánnám, ha mondjuk a La Ligában is futballozhatnék.” – Jegyezte meg Sancho, aki utolsó mondatával nem kizárt, hogy még inkább felhívta magára a La Liga élcsapatainak figyelmét.