Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az év végéig eltiltották a Freiburg edzőjét fellökő játékost – hivatalos

Ahogy arról mi is beszámoltunk, a Freiburg-Eintracht Frankfurt mérkőzésen David Abraham a mérkőzés végén kiszaladt a pályáról, majd minden előjel nélkül fellökte a hazaiak edzőjét. A védőt egyébként még a pályán piros lappal jutalmazták, most pedig a szövetség tiltotta el. 

Forrás: sportbuzzer.de

Az Freiburg-Eintracht Frankfurt találkozó hosszabbításában hatalmas balhé tört ki, miután David Abraham fellökte a hazaiak edzőjét, Christian Streichet. Az várható volt, hogy el fogják tiltani a játékost, a kérdés már csak annyi volt, hogy mennyi időre.

A Német Labdarúgó-szövetség (DFB) nem kis büntetést szabott ki rá, hiszen egészen 2019. december 29-ig nem léphet majd pályára az eltiltás miatt, így hat bajnokit kell majd kihagynia. Emellett ráadásul a saját csapata is 25 ezer euróra büntette meg, de legalább a csapatkapitányi karszalagot megtarthatta. Az Eintracht Frankfurt már jelezte, hogy fellebbezéssel él a szövetség határozata ellen.

A mérkőzésen a játékvezető kiállította még a padon ülő Vincenzo Grifót is, aki szintén nem maradt büntetés nélkül, őt három mérkőzésre tiltották el.