Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bayern: Kimmich nem ellenezné Guardiola visszatérését

Az elmúlt napokban a német sportsajtóban azt lehetett olvasni, hogy a trénert kereső Bayern München vezetősége többek között Pep Guardiola visszatérése is nyitott – a müncheniek futballistája, Joshua Kimmich nem is bánná, ha megvalósulna az üzlet. 

A 24 esztendős védő – aki mostanában ismét a középpályán kap szerepet – a Guardiola iránti csodálatát is kifejezte a legutóbbi nyilatkozatában.

„Nem tudom, mi igaz a hírből, ahogyan azt sem, hogy a Bayernnek milyen tervei vannak Hansi Flick munkáját illetően. Pepnek sokkal tartozom, jól ismerem őt. Másodosztályú játékos voltam, mielőtt elkezdtünk együtt dolgozni, de ő lehetőséget adott nekem az élvonalban. Közben a német válogatottban is bemutatkoztam, tényleg nagyon hálás vagyok neki. Nem lenne ellenemre, ha visszatérne” – reagált Kimmich a sajtóhírekre.

Guardiola jelenleg a Manchester City együttesét irányítja, nem is akárhogyan: az angol klub az előző szezonban hazai szinten minden lehetséges trófeát begyűjtött, a Bajnokok Ligája-siker azonban még várat magára.