Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Két portugállal erősítene Mourinho

Három győzelemmel kezdett a Tottenham kispadján José Mourinho, aki már a jövőre is gondol és elkezdett a csapat megerősítésén dolgozni. Jövő nyáron több alapember szerződése is lejár, és ha nem sikerül velük hosszabbítani, akkor új játékosokra lesz szüksége.

Mourinho már jelezte is ügynökének, Jorge Mendesnek, hogy kezdje meg a tárgyalásokat a Sportingban játszó Bruno Fernandessel, illetve a Benfica védőjével, Rúben Diassal. A két portugál válogatott sztárt szintén Jorge Mendes képviseli, ezért Mourinho arra kérte az ügynököt, hogy folyamatosan tájékoztassa őt a játékosok helyzetéről.

A Spurs már a nyáron is megpróbálta szerződtetni Bruno Fernandest, akit azonban a Sporting nem engedett el, és a napokban hosszabbította meg szerződést. Rúben Diast, aki szintén hosszabbított, az Arsenallal és a Cityvel hozták szóba, de végül ő is maradt a klubjában.

Mourinho hívószava és jó kapcsolata a szuperügynökkel sokat érhet, ám a Spursnek így is mélyen a zsebébe kell nyúlnia a két játékos megszerzéséhez, hiszen 70 millió euró alatt egyiküket sem engedi el csapata.