Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ferencváros: Együttműködési megállapodás a Norwich Cityvel

Újabb klubbal kötött együttműködési megállapodást a Ferencváros labdarúgócsapata. Ezúttal az angol élvonalban szerepelő Norwich Cityvel. A megállapodás értelmében játékosmozgások is lehetnek a két klub között.


fradi.hu

A Ferencváros korábban a marokkói Raja Casablanca együttesével már kötött hasonló kontraktust. A hírt mind a Fradi.hu, mind a Canaries.co.uk megerősítette.
Orosz Pál, az FTC vezérigazgatója elmondta, nemcsak a felnőtteket, hanem az utánpótlást is érinti a megállapodás, és bízik benne, hogy gyümölcsöző lesz a kapcsolat a két klub között. „A megállapodás mindkét klub számára rendkívül előnyös lehet. A felnőtt-labdarúgást és az utánpótlást is érinti: elképzelhető a két klub közötti játékosmozgás. Fontos, hogy az utánpótlás-nevelés területén is együtt dolgozunk majd. Beszéltem a Norwich akadémiájának igazgatójával is, aki nagyon nyitott volt azzal kapcsolatban, hogy a jövőben a korosztályos, valamint felnőttcsapatunk megmérkőzzön egymással. A tavasszal vendégül látjuk a Norwich vezetőit, és folytatódik az együttműködés.”

A „Kanárik” vezérigazgatója, David McNally is a két fél előnyeit emelte ki. „Nagyon örülünk, hogy a Ferencvárosi Torna Clubot is partnereink között tudhatjuk. Ez az együttműködés biztosítja, hogy megosszuk egymással ötleteinket, kereskedelmi lehetőségeinket, amiből mindkét egyesület profitálhat. Nagyon várjuk, hogy a jövőben együtt dolgozhassunk az FTC-vel.”

A Norwich jelenleg egyetlen ponttal áll a kiesőhelyek előtt a Premier League-ben, ami a 17. pozíciót jelenti. Huszonhat bajnokin hat győzelem, hét döntetlen és tizenhárom veresége van.

Gavalovits Sándor