Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ibrahimovic: „Xavi, te bohóc!”

Kissé megkésve, de érdekes részletet árult a korábbi, FC Barcelonánál töltött egyetlen szezonjáról, az ukrán válogatott Dmitrij Csigrinszkij. A védő állítása szerint még ma is áhítattal tekint egykori kollégájára, Zlatan Ibrahimovic-ra, miközben örömmel anekdotázik a svéd sztárról.

www.newshopper.sulekha.com

Csigrinszkij egy balul sikerült idényt töltött el a Nou Campban, még a 2009-10-ben, ám azóta sem felejtette karrierje talán legmeghatározóbb időszakát. A jelek szerint hatalmas benyomást tett rá, az azóta a Paris Saint-Germaint erősítő Zlatan Ibrahimovic, aki mint kiderült, szintén nem evett meg sok sót a katalánoknál.

„Én még soha nem találkoztam senkivel, aki egy ennyire erős karakter lett volna, mint Ibrahimovic. Sokan voltak ellen Barcelonában, de ez nem igazán érdekelte, és csak a futballra koncentrált. Egyszer azt mondta, hogy +Amikor én vagyok a legjobb az edzésen, akkor úgy érzem, hogy isten készül a mérkőzésre.+. Ő nem félt szidni Xavit, és Andrés Iniestat sem. Emlékszem, hogy azt mondta Xavinak, hogy egy bohóc, miután egy gyenge labdát kapott tőle az edzésen. Nem azt mondom, hogy ő a legjobb játékos a világon, de egy csodálatos személyiség. A jelleme okozhat problémát az edzőknek, de ő a legjobb számomra.” – dicsérte az egykori társa, a PSG csillagát.

www.orgullosodesercule.tv

Balogh József