Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Guus Hiddink a Real Madrid sztárját akarja!

A Chelsea új főnökéről az a szóbeszéd járja, hogy megkérte a londoni klub vezetőségét, igazolják le a Real Madrid csillagát, aki a Rafa Benítezzel ápolt rossz kapcsolata miatt, akár nyitott lenne a váltásra. Ez a játékos nem más, mint James Rodriguez.

886-james_rodrc3adguez-the_golden_boy

A Fichajes.com információi szerint Guus Hiddink szeretné a Chelsea keretében látni a Real Madrid csillagát, nevezetesen James Rodriguezt. Az értesülés továbbiakban azt is megemlíti, hogy a kolumbiai labdarúgó Rafa Benítezzel rossz kapcsolatát ápol, így ebből kifolyólag nyitott lehet a váltásra. James egyébként 1,5 éve a „király gárda” játékosa, akinek tehát gyorsan véget érhet a spanyol kaland.

James Rodriguez 2010 nyarán került Európába, azon belül is Portóba. A mindössze 19 esztendős kolumbiai gyorsan berobbant a portugál sztárcsapatban, hiszen 32 tétmérkőzésen 6 gólt szerzett és 18 gólpasszt osztott ki. Összesen pedig 3 szezont húzott le Portóban, mely során 105 összecsapáson húzhatta magára a csapat szerelést, ezalatt pedig 31 találatot és 39 asszisztot jegyezhettek fel a neve mellé. A 2013-as nyári átigazolási piac során az AS Monaco csapott le rá. A „hercegségiek” 45 millió eurót pengettek ki érte. James végül egy év után távozott is a francia ligában szereplő együttestől. Minden frontot egybe véve 38 meccsen lépett pályára, mely során 10 gólt szerzett és 14 gólpasszt adott társainak. A 2014-es Vb-n nyújtott teljesítménye miatt az egész világ felfigyelt rá, és persze több gigászi klub is. Rodriguez végül is került a Real Madrid kötelékébe 2014 nyarán. A „király gárda” 80 millió eurót fizetett ki érte. A 2014/2015-ös kiírásban gyorsan felvette a ritmust, és jó teljesítménnyel is rukkolt elő, hiszen 46 tétmérkőzésen 17 gólt és 18 gólpasszt jegyezhettek fel a neve mellé. Az idei szezont sérüléssel kezdte, de az utóbbi meccseken szintén jól teljesít. Az idény eddigi részében 10 meccsen 3 gólig jutott és 6 asszisztot osztott ki társainak.

Képforrása: www.hippowallpapers.com

Németh Boldizsár