Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

La Liga: Három gólos hátrányból jött vissza a Las Palmas! – videóval!

A Las Palmas – Celta Vigo mérkőzés már az első félidőben lejátszottnak tűnt, mivel három góllal mentek a vendégek, de a második félidőben a hazaiak 16 perc alatt 3 gólt szereztek, így sikerült egy pontot menteniük. Az Espanyol egy góllal győzte le a Betist, ezzel pedig lezárt egy negatív sorozatot.  

640x360_30215238cd_dr_2687

Forrás: laliga.es

Las Palmas – Celta Vigo: 3-3 (0-3)
Gólszerzők: Bigas (52.), Viera (66. – büntetőből), Boateng (68.) ill. Wass (6.), Aspas (14. 21.)
Sárga lapok: Boateng (50.), Momo (88.) ill. Mallo (11.), Radoja (27.), Gomez (40.), Aspas (43.), Hernandez (60.), Wass (74.), Diaz (90.)
Kiállítás: Gomez (65.)

Nagyon jól kezdte a Celta Vigo a mérkőzést, már a 6. percben megszerezték a vezetést Wass szabadrúgásából. A korai gól után szétesett a Las Palmas, a 14. percben a Celta meglőtte a másodikat is, Aspas szépségdíjas találatával. A spanyol csatár pedig duplázhatott, amikor a 21. percben belőtte a vendégek harmadik gólját. Orellana ugratta ki tökéletesen Aspast, aki átemelte a labdát a kapus felett be a hálóba.

A második félidőre már eldőltnek látszott a meccs, de a Las Palmas játéka sokkal jobb lett, majd az 52. percben szépítettek is. Viera ívelte be a labdát középre egy szabadrúgás után, majd Bigas fejelt a kapuba. A 65. percben előnybe kerültek a hazaiak Gomez második sárgás kiálltása után. Mivel a tizenhatoson belül szabálytalankodott, büntetőhöz jutott a Las Palmas, amit Viera értékesített. Ezután már nem volt túl váratlan, hogy a hazaiak kiegyenlítettek a 68. percben Boateng találatával. A Celta nem hagyta annyiban a dolgot, a Las Palmas is sokat hibázott, de egyik csapat sem tudott már fordítani, habár a 91. percben a Celta játékosa Diaz a kapufát találta el. Végül maradt a 3-3-as döntetlen és a Las Palmas bravúr.

Betis – Espanyol: 0-1 (0-0)
Gólszerzők: – ill. Reyes (62.)
Sárga lapok: Pezzella (28.) Martin (54.), Gutierrez (69.)  ill. Perez (55.), Piatti (66.), Sanchez (79.)
Kiállítás: – ill. –

A játék képét tekintve fölényben volt a Betis, a 12. percben Sanabria révén meg is szerezhették volna a vezetést, de Diego Lopez bravúrosan védett. A 36. percben az Espanyol hagyott ki egy óriási lehetőséget, amikor Moreno lövését Adan védte. Az első félidőben nem is szereztek gólt a felek.

A második félidőben többször próbálkozhatott a Espanyol, majd a 62. percben egy szögletet követően Diego Reyes fejelte tökéletesen a labdát a kapuba Adan mellett. A vendégek ezután beálltak védekezni, ami miatt a Betisnek már nem volt esélye az egyenlítésre, így az Espanyol vihette haza a három pontot a végén.