Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Sevillában ért véget a Real Madrid pazar sorozata! – Videóval

A Sevilla a hajrában felállt a Reak Madrid ellen, és lőbb Sergio ramos öngóljának, majd Stevan Jovetic távoli lövésének köszönhetően óriási emccsen fordított a Real Madrid ellen. A madridiak veresége egyben azt is jelenti, hogy megszakad páratlan sorozatuk, és így 41. tétmeccsén vereséget szenvedett Zinédine Zidane csapata.

(Kép: LaLiga Twitter)

Sevilla – Real Madrid 2-1 (0-0)
Ramón Sánchez Pizjuán stadion, Vezette: Hernández Hernández
Sevilla: Rico – Mariano, Rami, Pareja, Escudero – N’Zonzi, Iborra (Sarabia, 77.) – Nasri, Vázquez (Jovetic, 69.), Vitolo – Ben Yedder (Vietto, 93.). Vezetőedző: Jorge Sampaoli
Real Madrid: Navas – Carvajal, Varane, Ramos, Nacho, Marcelo – Casemiro, Modric, Kroos (Kovacic, 75.) – C. Ronaldo, Benzema. Vezetőedző: Zinédine Zidane
Gól: Ramos (85. -öngól), Jovetic (92.) C. Ronaldo (66. -büntetőből)
Sárga lap: Iborra (31.), N’Zonzi (42.), Nasri (81.) illetve Marcelo (84.)
Kiállítás:

Már az első félidő is kellően magas színvonalúra sikeredett, hiszen jó iramú, lüktető első 45 percet produkáltak a felek, ahol egy percre sem volt megállás – Sok panaszunk annak ellenére sem lehetett a találkozóra, hogy komoly helyzetet nem igazán láthattunk! A szünet előtt a legnagyobb lehetőség Cristiano Ronaldo előtt adódott, aki a félidő vége felé Karim Benzema centerezéséről nem sokkal ugyan, de lemaradt. A hazai oldalon Keylor Navas kapujára a legkomolyabb fenyegetést Samir Nasri bal lábas lövése jelentette, mely a Costa Rica-i kapus kezei között halt el.

Az iram és a színvonal a szünet után sem csökkent, sőt! Mindkét oldalon adódtak egyre komolyabb lehetőségek. Bő egy óra elteltével aztán nagyot hibázott a sevillai védelem, melyet faképnél hagyott Dani Carvajal, aki elé keresztbe elfeküdt Sergio Rico kapus, akadályozva a lendületben lévő spanyol válogatott balhátvédet – Az ítélet: tizenegyes!
A labda mögé Cristiano Ronaldo állt oda, aki köszönte szépen, értékesítette a büntetőt, megszerezve 12. bajnoki találatát. Érdekesség, hogy CR gólja egyben azt is jelentette, hogy a blancók ezúttal sem maradtak lőtt gól nélkül tétmérkőzésen a 2016/17-es szezonban!
Hátrányba kerülve érezhetően mindent egy lapra feltéve ment előre Sampaoli csapata, a Real Madrid Nachoval kiegészített védelme azonban egészen a 85. percig úgy tűnt, állja majd a sarat! Ekkor a csereként beszálló Pablo Sarabia élesen belőtt szabadrúgását a hazai publikum legnagyobb örömére Sergio Ramos a saját kapujába fejelte, valami hihetetlen lökést adva Sampaoli csapatának!
Az egyenlítés után óriási tempóban esett neki a Sevilla ellenfelének, melynek eredményeképpen az andalúzok benyomták saját tizenhatosukra a madridiakat. Arról, hogy teljes legyen a hazai publikum örömmámora, Stevan Jovetic gondoskodott, aki messziről szép gólt lőtt Kaylor Navas kapujába – Az Intertől kölcsönbe érkező montenegrói jó úton jár, ha újra fel akarja építeni magát, hiszen második tétmeccsén második gólját lőtte új csapatában – Egyébként másodszor is a Real Madrid ellen!

És hogy hol örülnek még szívből a madridiak vereségének? – Barcelonába, hiszen egyértelműen nyílt a versenyfutás a La Ligában. Tegyük hozzá gyorsan, a Barcelona csak harmadik, hiszen a Real Madrid mögött közvetlenül a Sevilla áll a tabellán!

http://www.dailymotion.com/video/x4j565c_all-goals-highlights-hd-sevilla-2-1-real-madrid-15-01-2017-hd_sport

Nagy Ákos