Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Elhalasztották a Real Madrid bajnokiját!

Az első osztályú spanyol labdarúgó-bajnokság (La Liga) 21. fordulójában a listavezető Real Madrid a Celta Vigo otthonában meccselt volna vasárnap este, azonban a rendkívül zord időjárás miatt tolódik a mérkőzés időpontja.

PAY-Balaidos-Stadium-affected-for-strong-winds-hitting-northwestern-SpainA szerencsétlenül járt Balaídos (fotó: Mirror)

A Celta Vigo hazai környezetben fogadta volna a királyi gárdát, azonban történt egy kis probléma: az Északnyugat-Spanyolországot hetek óta sanyargató orkán erejű szélviharok alaposan megrongálták a Balaídos Stadiont, és mivel semmi sem garantálja, hogy az aréna bizonyos darabjai helyükön maradnak a pokoli időjárásban, biztonsági okokra hivatkozva elnapolták a galíciai csapat és a Zidane-gárda mérkőzését.

Ez azért is érdekes, mert a Real Madrid így már két elmaradt mérkőzéssel rendelkezik, hiszen korábban a klubvilágbajnokság miatt is kiesett egy forduló a habfehérek számára. Külön adalék a történethez, hogy a Celta Vigo kupaellenfele, a Deportivo Alavés, amellyel az elődöntő visszavágóját játssza majd jövő héten a világoskék-fehér csapat, kifejezte nemtetszését a halasztás miatt. A spanyol első osztály újonca ugyanis sérelmezi, hogy riválisa gyakorlatilag többet pihenhet így a második mérkőzés előtt.

Korábban már beszámoltunk róla, hogy a Deportivo La Coruna mérkőzését is elhalasztották ugyanezen okokból kifolyólag, tehát bajosan lehetne azt mondani, hogy a Celta Vigónál bárki is ördögi cselhez próbál folyamodni.

Szerző: Draskovics Tamás